SPITALUL MUNICIPAL SEBEȘ A FINALIZAT LUCRĂRILE DE INSTALARE A NOULUI ECHIPAMENT PENTRU OXIGENOTERAPIE. VALOAREA INVESTIȚIEI ESTE DE 300.000 LEI

Spitalul Municipal Sebeș a finalizat lucrările de instalare a echipamentului pentru oxigenoterapie. Acest echipament, estimat pentru un consum de 3000 nmc/lună (normal metru cub) oxigen medicinal, este constituit dintr-un rezervor criogenic pentru stocare oxigen medicinal lichefiat, cu un volum de 3160 litri, vaporizator atmosferic pentru transformarea oxigenului lichid în oxigen gazos, cu o capacitate nominală de 130 nmc/h și o stație de reducere a presiunii semiautomată pentru 2×5 butelii de oxigen medicinal, cu un debit nominal de 40 nmc/h. Vor continua lucrările de extindere a rețelei de gaze medicinale (oxigen și aer comprimat) în 28 de saloane, 2 săli de operații și în zona de primiri urgențe. Valoarea totală a investiției este de 300.000 lei.
În plus, Spitalul Municipal Sebeș a contractat servicii pentru reabilitarea acoperișului clădirii principale, lucrări ce implică un buget de 430.966 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *