CERERILE PENTRU VACANȚELE DE REVELION IN DESTINAȚII EXOTICE SUNT ÎN CREȘTERE, EGALÂND NIVELUL ÎNREGISTRAT ÎN 2019

Eturia, în parteneriat cu alți doi touroperatori români, a decis operarea primelor curse charter către destinațiile exotice aflate în topul preferințelor turiștilor români: Maldive, Republica Dominicană și Zanzibar. 

“Modul în care turiștii români au primit lansarea, în luna noiembrie, a primului charter pe ruta București – Maldive pentru perioada de revelion, a fost o mare surpriză pentru noi toți, mai ales după un an 2020 în care știm că industria a fost foarte grav afectată. Cererile numeroase venite din partea turiștilor români pentru această destinație și lista mare de așteptare ne-a determinat să gândim noi strategii și astfel am decis lansarea primului zbor direct spre Maldive, operat cu o aeronavă Airbus A 330, cu plecări săptămânale în intervalul 26.01 – 07.02.2020. Ca urmare a unui volum foarte mare de cereri, am suplimentat zborurile de revelion cu încă două curse operate de către compania aeriană Tarom ce vor avea o oprire de realimentare în Dubai”, declară Sorin Stoica, CEO Eturia.

Sfârșitul de an vine cu pachete de vacanță noi în oferta Eturia, în contextul în care cererea pentru vacanțe în destinații exotice, pentru revelion și începutul lui 2021, este la același nivel cu cea înregistrată în 2019, înainte de pandemie. În acest moment, echipa Eturia lucrează la lansarea unei curse charter spre Maldive cu plecare din Cluj pe data de 30.01.2020, operată de Tarom, precum și la lansarea primului zbor direct din Romania către Republica Dominicană. Acesta din urmă va fi operat cu o aeronava A330, va fi non stop și va avea o durata sub 13 ore.        

“Acest charter către Republica Domnicană este o noutate absolută pentru România. Ne așteptăm să îl lansăm în 31 ianuarie și să îl operăm până după Paște 2021. Interesant este faptul că sejurul în Republica Dominicană  vine și cu un tarif  foarte bun de aproximativ 1540 euro de persoană pentru cazare 9 nopți la un resort de 4* în regim All Inclusive. O altă noutate a acestui sfârșit de an este faptul că vom avea o cursă charter și către Zanzibar cu trei date de plecare: de Revelion, la începutul lunii Ianuarie și în vacanța copiilor, la sfârșit de Ianuarie“, declară Sorin Stoica, CEO Eturia.   

În contextul pandemiei, luând in calcul reducerea numărului de zboruri de către companiile de linie și cererea foarte mare a românilor pentru escapade exotice, Eturia a decis să continue această abordare strategică și să opereze curse charter către destinații exotice și în lunile de vară, iar începând cu toamna 2021 să reia zborurile directe către Republica Dominicană, Maldive și Zanzibar.

“Toate charterele le operam în parteneriat cu alți doi tour operatori români, fiecare având însă independență în construcția pachetelor turistice și alegerea hotelurilor la destinație,” declară Sorin Stoica

Eturia este prima agenție de turism din Romania specializată în vacante exotice personalizate de tip tailor made, care oferă turiștilor pachete în peste 120 de destinații din întreaga lume, dar și vacanțe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Mai mult, companiile aeriene prestigioase alese pentru zboruri, transferurile private, hotelurile de 4 și 5 stele atent selecționate în special în contextul actual, dar și faptul că pachetele includ toate costurile (intrările la obiectivele turistice, ghizii locali și bacșișurile acestora, serviciu de asistență non-stop), transformă vacanțele în experiențe la superlativ. Asigurarea medicală este inclusă implicit în toate pachetele și acoperă chiar și îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.

                                                                                                                            ETURIA Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *