Performanţă pentru judoka Laura Alexia Bogdan de la CS Unirea Alba Iulia

Comunicat de presă
Laura Alexia Bogdan, judoka legitimată la CS Unirea Alba Iulia, locul 3 la Campionatul Național Individual U16


Laura Alexia Bogdan, judoka legitimată la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, a obținut locul 3 la Campionatul Individual U16, desfășurat în perioada 13 – 14 noiembrie, la Poiana Brașov.


Competiția s-a desfășurat, la masculin și feminin, cu respectarea tuturor restricțiilor impuse în actualul context epidemiologic. A fost destinată sportivilor născuți în 2005 și 2006 și s-a desfășurat pe mai multe categorii de greutate.


Laura Alexia Bogdan (14 ani) a concurat la categoria – 48 de kilograme. Antrenorii secției de judo ai Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia sunt prof. Dinu Alin și Dinu Cristian. Aceasta este ultima competiție pentru secția de judo din anul 2020.


”În următoarea perioadă vom realiza un bilanț complet, la toate secțiile, dar înainte de acest lucru vreau să îi felicit pe sportivi, pe antrenori, pentru tot efortul depus în cel mai greu an, cauzat de criza sanitară. Se cuvine, de asemenea, să mulțumim și celor care, în diferite situații, ne-au fost alături: Unității Militare 01496 Vintul de Jos, colonel Bucur Dorin și locțiitorului acestuia, colonel Cordoș Darius, directorului Liceului Tehnic ”Alexandru Domșa” Alba Iulia, doamna Carmen Sînc, dar și firmei SC Mecatronics SRL Alba Iulia, sponsor al sportivei”, a spus Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.

Laura Alexia Bogdan a obținut în acest an mai multe rezultate deosebite, fiind o speranță a judo-ului românesc.

CS Unirea Alba Iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *