Gabriel Pleşa a depus astăzi jurământul.”Voi aduce meritocrația în Primăria Alba Iulia”! Scrisoare deschisă pentru albaiulieni!

Dragii mei albaiulieni,

Am depus, astăzi, jurământul și am preluat oficial funcția de primar al municipiului Alba Iulia. Vă mulțumesc tuturor pentru că mi-ați fost alături și vă rog să rămâneți în continuare implicați activ în viața orașului nostru.

La alegerile locale din acest an voi, albaiulienii, v-ați recâștigat orașul, iar de acum este corect ca împreună cu administrația locală să decideți parcursul pe care va merge Alba Iulia. Vă asigur că voi avea un parteneriat corect, cinstit și deschis cu fiecare cetățean.Vin la Primărie cu inima deschisă și cu sufletul curat și vă asigur că primarul vostru nu se va pierde cu răzbunări mărunte sau cu jocuri politice ieftine, ci va începe să muncească pentru Alba Iulia.

Nu voi da nici măcar vina pe greaua moștenire, deși știm cu toții că urmează o perioadă dificilă în care trebuie să muncim mult pentru a pune orașul pe traiectoria corectă. Colegilor din Primărie le spun că nu voi face epurări politice, nu voi lansa războaie cu cei care au fost alături de fosta conducerea administrativă, însă îi asigur că fiecare angajat va fi de acum corect evaluat pe baza competențelor și a modului în care își face datoria.

Voi aduce meritocrația în Primăria Alba Iulia, iar cei care vor munci cu respect pentru Alba Iulia și pentru albaiulieni vor găsi în mine un coleg care le va fi alături, în fiecare zi, umăr la umăr. Vă rog să îmi permiteți să îi felicit și pe colegii care au fost aleși în Consiliul Local Alba Iulia și să îi asigur că îmi doresc ca toți să fie partenerii mei și ai albaiulienilor pentru modernizarea orașului.

Alegerile locale au trecut și acum avem de administrat un oraș, iar acest lucru trebuie făcut cu responsabilitate în Consiliul Local și în Primăria Alba Iulia. Consiliul Local este format din oameni care trebuie să dezbrace haina politică și să pună pe primul plan interesul orașului și al albaiulienilor.

Există mulți oameni care mă întreabă cu cine voi face alianță în acest mandat. Tuturor le spun că nu fac alianțe politice, însă în consiliul local va fi nevoie de o majoritate pentru alegerea viceprimarilor. Această majoritate va fi realizată pe baza unor proiecte concrete și ținând cont de sondajul de opinie realizat în Alba Iulia și de sutele de mesaje primite, după alegeri, de la albaiulieni.

Nu în ultimul rând plec pe acest nou drum cu gândul la părinții mei, și ei albaiulieni cu dragoste pentru oraș, care m-au învățat mereu că trebuie să fiu vertical, cinstit, să iubesc oamenii și să fac tot ce îmi stă în putință pentru comunitatea noastră. Acestea vor fi principiile care vor forma temelia noului meu mandat de primar.

Închei asigurându-vă pe toți cei care iubiți Alba Iulia că veți găsi în primarul vostru un om deschis dialogului, care va colabora cu toate instituțiile publice, indiferent de culoarea sau opțiunea politică a celor care le conduc.

Sunt și voi fi mereu PRIMARUL TUTUROR ALBAIULIENILOR! 24 din 24 de ore, 7 zile din 7!

Primăria este de astăzi deschisă tuturor cetățenilor, iar primarul vostru vă este oricând la dispoziție!Așa să-mi ajute Dumnezeu!

Cu respect și dragoste pentru Alba Iulia, Gabriel PleșaPrimarul tuturor albaiulienilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *