Comunele Sălciua şi Şugag vor primi bani de la Guvern pentru îndepărtarea efectelor calamităţilor. Vezi ce sume are fiecare comună la dispoziţie!

În ședința de ieri, 8 octombrie, Guvernul a aprobat alocarea sumei de 4,794 de milioane de lei din Fondul de intervenție la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020, pentru localități din cinci județe afectate de calamităţi naturale.

Astfel, vor fi repartizate fonduri pentru județele Alba, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș și Timiș, în vederea refacerii infrastructurii hidrotehnice, a terasamentelor și malurilor de apărare, a drumurilor județene și comunale, a podurilor, podețelor, digurilor și punților pietonale.

Sumele alocate au fost stabilite în baza evaluărilor făcute de către autoritățile administrației publice locale, Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă şi de către Instituţiile Prefectului din cele 5 județe.

Nr.
crt.
ObiectivUnitatea administrativ-teritorialăSuma alocată
-mii lei-
0234
  TOTAL4.794
1)Județul Alba                Total, din care: 1.574
1Refacere drum comunal DC 130, pe o lungime de 0,03 KmComuna Sălciua405
2Refacere drum comunal DC 214, pe o lungime de 3,7 Km, drum comunal DC 216  pe o lungime de 1,2 Km, drum forestier Bârsana pe o lungime de 4,2 Km, reabilitarea a 9 podețe situate pe DC 214, a 2 podețe situate pe DC 216 și a 6 podețe situate pe drumul forestier BârsanaComuna Șugag1.169

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *