Pugilistul Chirilă Robert Eugen a câştigat medalia de bronz la Campionatul Naţional U22

Comunicat de presă

Boxer legitimat la CS Unirea Alba Iulia – medalie de bronz la Campionatul Național U22

Chirilă Robert Eugen, pugilist legitimat la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, a obținut medalia de bronz la Campionatul Național de Box U22, desfășurat la Giurgiu în perioada 30 septembrie – 4 octombrie 2020.

Chirilă Robert Eugen are 21 de ani și a concurat la categoria 63 de kilograme. Pugilistul este pregătit de antrenorul emerit Nicolae Paștiu.

Este prima competiția pentru secția de box a CS Unirea Alba Iulia după ridicarea graduală a restricțiilor impuse în actualul context epidemiologic.

”A fost un sfârșit de săptămână foarte bun pentru CS Unirea Alba Iulia. După salba de medalii obținută de sportivii de la powerlifting este rândul secției de box să vină acasă cu un rezultat foarte bun. Ne bucurăm de aceste rezultate dobândite cu multă muncă, efort și perseverență” – Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.

CS Unirea Alba Iulia, instituție subordonată Ministerului Tineretului și Sportului, legitimează sportivi care vizează performanța și are opt ramuri sportive active: atletism, powerlifting, haltere, orientare, box, judo, culturism și tenis de masă.

CS Unirea Alba Iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *