Lucrările la autostradă opresc apa în mai multe localităţi. Vezi care sunt acestea. Comunicat

Din cauza lucrărilor la autostrada Sebeș-Turda ( tronson II), SC APA CTTA SA ALBA anunță consumatorii că, în data de 29.09.2020, incepand cu ora 22.00, se va efectua relocarea aducțiunii de apă DN 600 si DN 300, in zona SP Galda, fapt pentru care suntem nevoiti sa intrerupem  furnizarea apei potabile in urmatoarele localitati: Teiuș, Stremț, Geoagiu, Geomal, Beldiu, Garbova de Jos, com. Rădești, Miraslău, Decea, com Unirea, Noșlac, orașul Ocna Mureș. Din cauza lucrărilor deosebit de complexe, estimăm durata întreruperii la cca. 40 de ore, fapt care ar putea afecta si rezervele de apă existente in rezervoarele altor localități.

La reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiti să procedăm la purjarea apei (spălări locale), pînă la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai in scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului  Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501,  în vederea intervenției.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Conducerea SC APA CTTA SA Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *