UAB PREGĂTEȘTE CEA DE-A DOUA SESIUNE DE ADMITERE – SEPTEMBRIE 2020

Sesiunea de toamnă a Admiterii on-line la UAB va începe în data de 7 septembrie și se va organiza în următoarele etape:

7 septembrie – 18 septembrie – Înscrierea candidaţilor;

19 septembrie – Susţinerea interviului motivaţional / Proba de competenţă lingvistică (doar la specializările unde este cazul);

21 septembrie – Afişarea rezultatelor admiterii;

21 septembrie – 25 septembrie – Înmatricularea candidaţilor admişi pe LOCURI FINANŢATE DE LA BUGET şi înmatricularea candidaţilor admişi pe LOCURI CU TAXĂ;

28 septembrie – 30 septembrie – Înmatricularea CANDIDAŢILOR ADMIŞI PE LOCURI CU TAXĂ (realizată la nivel de secretariate ale facultăţilor, în zilele lucrătoare).

Vineri, 28 august 2020, este ultima zi în care candidații admiși pe locurile cu taxă și la învățământul la distanță în prima sesiune de Admitere la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia se mai pot prezenta pentru depunerea dosarului și confirmarea locului obținut prin concurs.

La începutul lunii septembrie, locurile (subvenționate, cu taxă și la învățământul la distanță) rămase neconfirmate sau neocupate în urma concursului din vară, vor fi redistribuite pentru toate programele de licență și de masterat și vor fi disponibile pentru candidații care doresc să se înscrie în sesiunea de toamnă a Admiterii 2020, pentru a-și continua studiile universitare la Alba Iulia. Locurile scoase la concurs vor fi comunicate pe site-ul instituției (www.uab.ro – secțiunea admitere.uab.ro), în presă și în paginile de social media ale UAB.

Înscrierile din sesiunea de toamnă a ADMITERII se vor face tot online, pe platforma specializată (http://admitereonline.uab.ro/), candidații având la dispoziție deopotrivă metodologia, un ghid practic (http://admitere.uab.ro/upload/95_403_7_07_ghidul_candidatului.pdf) și un tutorial video, care să le faciliteze înscrierea rapidă, plăcută și eficientă la programele de studii dorite. De asemenea, candidații pot folosi, în continuare, o adresă de consultanță (admitere@uab.ro), la care vor obține toate detaliile dorite despre programele universitare, condițiile de admitere, facilități, taxe de studiu, cazarea în căminele studențești și altele.

Începând cu data de 1 septembrie se organizează și înscrierea la cele patru Școli Doctorale din cadrul UAB (Istorie, Filologie, Contabilitate și Teologie), examenul de admitere având loc în data de 8 septembrie.

Precizăm că până în data de 23 septembrie, toți studenții înmatriculați (în ambele sesiuni ale Admiterii, dar și studenții din anii mai mari) își pot depune online cererile pentru cazarea în căminele studențești.

Reamintim faptul că Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a primit calificativul maxim „GRAD DE INCREDERE RIDICAT”, valabil pentru următorii 5 ani, din partea ARACIS (Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior), ca urmare a evaluării instituționale efectuate în perioada 27-29 februarie 2020.

BIROUL DE PRESĂ AL UAB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *