MARȚI, 18 AUGUST 2020, PARCUL TINERETULUI DIN SEBEȘ: PROIECȚIE DE FILM INEDITĂ CU IMAGINI DIN SEBEȘUL ANTEBELIC

Marți, 18 august 2020, începând cu ora 21.00, în Parcul Tineretului din Sebeș, va avea loc un eveniment inedit: Eduard Schneider va oferi comunității locale imagini unice, din Sebeșul antebelic. Pentru a completa atmosfera, fundalul muzical va fi asigurat de Ovidiu Pârjol, care va interpreta partituri de Carl Filtsch.

Proiecția va fi precedată, în jurul orei 20.30, de un moment de reenactment istoric cu participarea Ordinului Scutierilor de Muhlbach.

În calendarul care cuprinde evenimentele cultural-educative ale Municipiului Sebeș aferente anului 2020, în cursul lunii august sunt prevăzute o serie de manifestări prilejuite de sărbătoarea orașului și pentru marcarea a 775 de ani de la prima atestare documentară. Având în vedere actualul context epidemiologic și ținând cont de măsurile necesare pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2, Centrul Cultural “Lucian Blaga” din Sebeș susține organizarea acestei proiecții de film și transmite publicului rugămintea de respecta cât mai riguros măsurile necesare pentru ocrotirea sănătății. Accesul în zona delimitată în care va avea loc evenimentul începe în jurul orei 20.00, purtarea măștii de protecție este obligatorie, organizatorii oferind soluții dezinfectante și efectuând un triaj prin scanarea temperaturii.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag să descoperim împreună povestea frumoasă a Sebeșului!

Organizatorii evenimentului: Primăria Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, Eduard Schneider.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *