Două noi locuri de joacă vor fi instalate în Alba Iulia

Primăria Alba Iulia a demarat procedura de achiziție pentru dotarea a două locuri de joacă din oraș. Echipamentele vor fi montate pe amplasamentul parcurilor pentru copii situate lângă Liceul Sportiv și în zona Ampoi 2. Modulele de joacă vor conține tobogane, turnuri, platforme de legătură, balansoare, bănci, figurine pe arc etc. Spațiile de joacă vor fi împrejmuite cu gard de lemn, iar suprafața de călcare din interior va fi din material cauciucat și antiderapant. 

”Știu că timpurile au schimbat obiceiurile, iar tehnologia, telefonul și tableta au devenit un reflex pentru timpul liber al copiilor. Noi îmbrățișăm ideea că joaca adevărată nu poate fi ocolită și uitată. În afară de faptul că întreținem, trecem la a moderniza și schimba locuri de joacă intens exploatate sau care au avut de-a face cu nechibzuința unora. Toate aceste suprafețe de joacă vor respecta standardele de siguranță și vor fi însoțite de reguli de utilizare.”- Voicu Paul, viceprimar cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia. 

Contractul presupune și dezafectarea elementelor vechi, iar perioada de garanție este de doi de la recepția finală a lucrărilor. Investiția este estimată la 364.420 lei, fără TVA, iar ofertele se pot depune până la 18 august 2020, ora 15:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *