LA SEBEȘ, A ÎNCEPUT CEA DE-A IV-A EDIȚIE A „BIBLIOTECII DE VACANȚĂ”

Miercuri, 22 iulie 2020, la Sebeș, s-a dat startul celei de-a IV-a ediții a „Bibliotecii de Vacanță”, un proiect dedicat tinerilor preșcolari și școlari, cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani, prin intermediul căruia oferim noi posibilități de petrecere a vacanței de vară, într-un mod educativ și relaxant, îmbinând lectura și creativitatea participanților.

În condiții excepționale, pentru ediția din acest an a „Bibliotecii de Vacanță”, numărul de participanți a fost limitat la 50, aceștia fiind împărțiți în mai multe grupe de lucru, activitățile urmând a se desfășura cu respectarea normelor legale privind prevenirea răspândirii contaminărilor cu virusul Covid-19 (Coronavirus).

Cea de-a IV-a ediție a „Bibliotecii de Vacanță” se va derula în perioada 22-31 iulie 2020, iar programul acesteia va cuprinde ateliere de lectură, ateliere de creație și proiecții de film, activități menite să stimuleze curiozitatea, abilitățile practice și creativitatea participanților, în încercarea de a oferi o alternativă pentru petrecerea zilelor de vacanță.

„Biblioteca de Vacanță” este organizată de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *