Seria spectacolelor Teatrului Prichindel continuă în aer liber în Piața Cetății

„Casa poveștilor” noastre, a Teatrului de Păpuși „Prichindel” s-a mutat de ceva timp pe scena mobilă a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba din Piața Cetății. Până acum am oferit publicului două spectacole, unul cât se poate de proaspăt, jucat în premieră în fața publicului pe această scenă – „O poveste din lumea păpușilor”, și unul foarte drag celor mici – „Ursulețul și anotimpurile”, ambele în regia Teodorei Popa.

Vrem să mulțumim foarte mult publicului numeros care, în ciuda vremii neprietenoase, a venit să ne vadă și să ne aplaude.

Seria spectacolelor noastre în aer liber continuă cu unul dintre cele mai îndrăgite spectacole ale teatrului nostru – „Capra cu trei iezi”, în regia colectivă a colegelor noastre, actrițele: Teodora Popa, Viorica Boda, Irina Melnic și Ramona Benchea Mincu. Așadar joi, 25 iunie, orele 18.00 și sâmbătă, 27 iunie, orele 11.00, vă veți putea întâlni cu buna mamă-capră și cu năstrușnicii ei iezișori.

Revenim apoi cu spectacolul „O poveste din lumea păpușilor” în zilele de joi, 2 iulie și sâmbătă, 4 iulie, ambele de la orele 18.00.

Toate aceste spectacole nu ar fi fost posibile fără susținerea Consiliului Județean Alba și a partenerilor noștri: Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba și Primăria Municipiului Alba Iulia, cărora nu putem decât să le mulțumim.

Și să nu uităm de reguli: purtarea măștii este obligatorie în spațiul special amenajat, pe toată durata spectacolului, dezinfectarea mâinilor la intrare, păstrarea distanței fizice față de ceilalți participanți (excepție fac membrii aceleiași familii) și permiterea verificării temperaturii.

Vă așteptăm cu aceeași nerăbdare, cu mic, cu mare, la spectacolele noastre. Intrarea este liberă.

Cristina Smadea,

Secretar literar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *