116 elevi ai colegiului militar vor susține săptămâna viitoare probele scrise ale examenului de Bacalaureat

116 elevi absolvenți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia vor susține în perioada 22 – 25 iunie, probele scrise ale examenului național de Bacalaureat. În acest an, examenul va fi organizat în condiții speciale, din cauza pandemiei de coronavirus. Candidații vor avea de respectat măsuri de protecție sanitară și reguli de distanțare. Ei vor purta pe toată durata testului măști de protecție, iar la intrarea în instituție li se va lua temperatura. Înaintea și la finalul fiecărei probe, sălile de examen vor fi dezinfectate.

Absolvenții colegiului militar vor fi testați luni, 22 iunie, la limba și literatura română, miercuri 24 iunie, la matematică (proba obligatorie a profilului), urmând ca joi, 25 iunie, să susțină proba la alegere a profilului şi specializării. La această probă, elevii militari au putut opta pentru disciplinele chimie, fizică, biologie sau informatică.

Rezultatele la probele scrise ale examenului de Bacalaureat vor fi afișate în data de 30 iunie.

Alături de cei 116 elevi militari vor susține examenul de Bacalaureat în centrul de examen de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” și 69 de elevi de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia și alți 56 de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *