Elementum 2020 NU se va mai ține anul acesta, DAR va fi parte din cel mai mare festival online pentru copii,

1uniFEST Festivalul Petrecerilor de Acasă pentru Copii @Isty Bitsy

BILETELE pot fi returnate sau păstrate pentru ediția 2021

Astăzi sărbătorim Ziua Familiei, #împreună, stând acasă. Pentru familia Elementum, în condiții obișnuite, aceasta ar fi fost perioada de pregătire a zonei de festival, de făcut planuri pentru a vă primi cât mai bine între dealurile și lacurile de la Luncani. Acum am fi făcut măsurători și am fi discutat despre zbor și bălăceală. Dar…

Da, suntem mâhniți că această pandemie ne-a dat prioritățile peste cap. Dar ne spijinim unii pe alții și mergem înainte! Este important să tratăm cu responsabilitate această perioadă și să trecem cu bine peste ea. În acest context, vă anunțăm cu tristețe, dar cu aceeași responsabilitate de părinți ca întotdeauna, că ediția 2020 a Elementum NU va avea loc.

Celor care ați achiziționat deja bilete vă mulțumim și vă asigurăm că puteți să recuperați valoarea acestora printr-un simplu e-mail la contact@iabilet.ro. Mai multe despre termenii și condițiile platformei iabilet.ro găsiți AICI. Vă propunem să puneți la păstrare tot entuziasmul și să vă gândiți cu drag că vine ediția următoare. Aveți la dispoziție și varianta păstrării biletelor pentru că ele vor fi valabile pentru ediția din 2021. Sperăm să ne revedem cu bine la o nouă ediție și să ne bucurăm din nou de experiența festivalului în familie.

Dacă întâmpinați greutăți în procesul de returnare a banilor sau pentru informații suplimentare despre procedura de returnarea sau de păstrare a biletelor, puteți să ne scrieți pe bilete@elementumfest.ro sau să ne sunați la 0740526715.

Avem și vești bune: NE DISTRĂM ONLINE DE 1 IUNIE

Fiindcă prietenii la nevoie se cunosc, iar noi:

  1. nu vă putem lăsa la greul distracției de 1 iunie și
  2. avem niște parteneri media extraordinari, pe nume Itsy Bitsy Radio, ce gândesc la fel ca noi în termeni de iubire față de copii și familie,

Avem o veste grozavă, care poate o va mai îndulci pe prima: deși nu ne mai întâlnim fizic, mutăm distracția, pe 1 IUNIE, acolo unde s-au mutat toate în această perioadă: în mediul online. BONUS: ajungem și pe undele radio!

Așadar, ne vom vedea și auzi cu voi la 1uniFEST Festivalul Petrecerilor de Acasa pentru Copii, ce va transmis 3 zile și 3 nopți, ca în povești, pe 30-31 mai și 1 iunie,pe paginile FacebookYouTube și Instagram Isty Bitsy, si la radio, evident!

De Ziua Copilului, activitățile și artiștii Elementum vor fi #IMPREUNA cu SuperEroii Isty Bitsy pentru a aduce în casele dvs. puterile lor, valori în care am crezut de când am gândit festivalul ”în ritmul familiei”: curaj, creativitate, bucurie, bunatate, energie, prietenie!

Dați join AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *