Constructorul autostrăzii Sebeș-Turda a lăsat Teiușul fără apă

Din cauza unei avarii produse in data de 15.05.2020, in jurul orei 18.00, la conducta de alimentare cu apa DN 1200(FIR II), de catre un constructor al obiectivului „autostrada Sebeș-Turda” , SC APA CTTA SA ALBA anunta  locuitorii orasului TEIUS ca exista posibilitatea sistarii apei potabile in aceasta localitate, avand in vedere durata remedierii avariei si cantitatea de apa existenta in rezervoarele localitatii.

Asadar, estimam durata lucrarilor de remediere a avariei la cca 8 ore, timp in care echipele noastre se afla la fata locului si depun tot efortul pentru ca aceasta avarie sa fie remediata in cel mai scurt timp.

         La reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiti să procedăm la purjarea apei (spălări locale), pînă la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai in scopuri menajere.

         Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului  Alba Iulia la numarul de telefon: 0258 – 834501,  în vederea intervenției.

       Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *