Parteneri de afaceri si solutii pentru finantare. Sprijin gratuit oferit de Enterprise Europe Network pentru companiile din Transilvania

Daca esti o companie, iti cauti parteneri de afaceri, finantare sau acces pe noi piete, te poti baza pe sprijinul Enterprise Europe Network

De 12 ani, Enterprise Europe Network este alaturi de Intreprinderile Mici si Mijlocii din Transilvania. Suntem o echipa formata din 7 institutii din Transilvania conectate la intreaga lume. Combinam expertiza internationala cu cunoasterea locala pentru a va aduce inovatia pe noi piete.

Enterprise Europe Network este o initiativa a Comisiei Europene, o retea formata in peste 60 de tari, cu peste 3000 de experti, ce vine in sprijinul mediului de afaceri autohton in dezvoltarea unei afaceri sau in identificarea noilor piete.

In ceea ce priveste Transilvania, doar prin Enterprise Europe Network IMM-urile pot beneficia de servicii GRATUITE in urmatoarele domenii:

Servicii de informare si consultanta – consultanta privind legislatia europeana, standarde si drepturi de proprietate intelectuala (IPR); informatii si aspecte practice legate de reglementarile si oportunitatile pietei europene a bunurilor si serviciilor, inclusiv  sistemele de impozitare si alte taxe aplicabile la export. Acces la cadrul legislativ european si posibilitatea de a contribui la formarea si imbunatatirea politicilor UE pentru IMM-uri prin transmiterea punctului de vedere in cadrul consultarilor publice europene.

Oportunitati de cooperare in afaceri – accesul la noi piete si internationalizare prin: asistenta pentru identificarea de parteneri de afaceri sau tehnologii; organizarea de evenimente de brokeraj, misiuni economice, conferinte si ateliere de lucru; realizarea profilului de cooperare al companiei dvs. si publicarea lui in baza de date a EEN – Reteaua gestioneaza cea mai mare baza de date cu oportunitati de afaceri din Europa prin intermediul careia companiile pot stabili parteneriate internationale.

Servicii de inovare si transfer tehnologic – consilierea IMM-urilor inovatoare pentru a cunoaste oportunitatile de finantare pentru proiecte de Cercetare si Inovare (de exemplu Orizont 2020, Instrumentul pentru IMM-uri); identificarea de solutii de tehnologie si transferul tehnologic in procesul de inovare; informatii despre politicile si programele de inovare, cercetare si dezvoltare tehnologica; pachete personalizate pentru imbunatatirea managementului inovarii.

Eforturile Enterprise Europe Network de sustinere a competitivitatii intreprinderilor din Transilvania sunt si mai intense in aceasta perioada de criza, in speranta ca, impreuna cu  dumneavoastra, se va construi un mediu de afaceri mai prosper si mai competitiv la nivel european.

Va invitam sa ne cunoasteti! Vizitati web-site-ul http://www.bisnet-transylvania.ro/! Expertii Enterprise Europe Network va stau la dispozitie pentru a va ajuta sa prosperati in afaceri. Ne puteti contacta la email-ul: een@een-transilvania.ro sau accesand pagina de Internet de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *