Încă patru cazuri de Coronavirus confirmate de Spitalul Județean Alba

Alți patru pacienți au fost confirmați cu COVID-19, în urma analizelor efectuate, duminică, 05.04.2020, în cadrul Laboratorului Direcției de Sănătate Publică (DSP) Alba. Este vorba despre două femei, în vârstă de 61 și 48 de ani, respectiv de doi bărbați, în vârstă de 56 și 62 de ani.

Pacientul în vârstă de 62 de ani a fost transferat la Spitalul Municipal Blaj, desemnat spital suport pentru cazurile COVID-19, boală cauzată de infectarea cu noul coronavirus (SARS-CoV-2). Ceilalți trei pacienți primesc îngrijiri medicale de specialitate în cadrul secției boli infecțioase, special amenajată pentru astfel de cazuri.  

Toți cei patru pacienți fuseseră internați în cadrul SJU Alba Iulia, unde li s-au recoltat probe biologice, fiind considerați suspecți. Unul dintre ei a ajuns la SJU Alba Iulia în urma unui transfer intraspitalicesc de la Spitalul Municipal Sebeș.

Transmitem locuitorilor județului Alba să respecte cu strictețe toate măsurile impuse de autoritățile publice implicate în prevenirea răspândirii îmbolnăvirilor și combaterea pandemiei.

*

Facem precizarea că raportările noastre vizează doar cazurile confirmate cu COVID-19, care sunt internate în cadrul SJU Alba Iulia, respectiv cărora li se acordă îngrijiri în cadrul unității noastre medicale. Astfel, raportarea nu cuprinde toate cazurile confirmate pozitiv la nivelul întregului județ, fiind exceptate cazurile confirmate, aflate la domiciliu, în carantină, sau în alte unități medicale din județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *