Exercițiu de testare județeană în mediul on-line, luni de la ora 9

Precizări ale Inspectoratului Școlar Județean Alba cu privire la exercițiul de testare on-line a elevilor din clasele a 12-a

Inspectoratul Școlar Județean Alba a propus în cursul zilei de 20 martie 2020 desfășurarea unui exercițiu on-line de testare a cunoștințelor elevilor din clasele a 12-a, în perioada 23-25 martie 2020. Deoarece datele propuse coincid cu cele ale simulării probelor scrise ale examenului de bacalaureat național, prevăzute înainte de suspendarea cursurilor, pentru a nu crea confuzie, facem următoarele precizări:

  1. La nivelul județului Alba nu se derulează simularea națională a probelor scrise ale examenului de bacalaureat național, fiind vorba despre o testare județeană.
  2. Exercițiul de testare on-line a fost propus după discuții purtate cu elevii din Consiliul Județean al Elevilor și cu profesori care predau la clasele a 12-a pentru a oferi elevilor posibilitatea de a-și testa cunoștințele pornind de la un subiect unic.
  3. Subiectele sunt realizate la nivelul inspectoratului, respectând modelul celor oficiale și programa pentru examenul de bacalaureat 2020.
  4. Probele se desfășoară doar în format on-line.
  5. Participarea elevilor nu este obligatorie.

Reamintim faptul că exercițiul de testare județeană în mediul on-line se va desfășura luni 23 martie 2020, ora 9, la disciplina limba și literatura română și miercuri, 25 martie 2020, ora 9, la matematică/istorie.

Purtător de cuvânt al ISJ ALBA

Inspector Gabriela Gâlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *