CSM Volei Alba Blaj și CS Dinamo București se va disputa în prezența publicului spectator

Primăria Municipiului Blaj, având în vedere procedurile și măsurile luate la nivel național de Departamentul pentru Situații de Urgență – Grupul de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, anunță iubitorii voleiului din municipiul Blaj că a întreprins toate demersurile legale și necesare pe lângă Direcția de Sănătate Publică Alba, astfel încât meciul din etapa a II-a din Play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin, care se va desfășura în Sala „Timotei Cipariu” în data de miercuri, 11 martie 2020, de la ora 18.00, dintre CSM Volei Alba Blaj și CS Dinamo București, să se dispute în prezența publicului spectator!

Direcția de Sănătate Publică Alba, prin adresa nr. 2581/09.03.2020, a comunicat că, în urma evaluării de risc a acestui eveniment, a acordat AVIZUL FAVORABIL organizării partidei dintre CSM Volei Alba Blaj și CS Dinamo București în prezența spectatorilor, dar cu respectarea anumitor recomandări!

Pe această cale informăm publicul despre recomandările primite de la Direcția de Sănătate Publică Alba, după cum urmează:

Cu o zi înainte de meci, CSM Volei Alba Blaj și Primăria Blaj vor asigura dezinfectarea completă a sălii de sport.

În ziua meciului se va asigura îndeplinirea următoarelor măsuri:

  • Accesul la sală se va face cu minim 15 minute înainte de începerea partidei – cel mai târziu la ora 17.45;
  • La intrarea la sală organizatorii vor întocmi o listă de acces a tuturor persoanelor care vor să asiste la meci;
  • Organizatorii vor lua măsurile necesare astfel încât să asigure termometrizarea tuturor persoanelor care participă la meci și dezinfectarea pe mâini a acestora;
  • Distribuirea în sală a materialelor care conțin măsuri de prevenire a COVID 19;
  • În timpul meciului spectatorii vor fi atent monitorizați, astfel încât, la apariția unor simptome tipice infecției respiratorii acute, persoanele în cauză să fie izolate și direcționate către Spitalul Municipal Blaj.

Primarul Municipiului Blaj, prin Dispoziția nr.242/09.03.2020, a nominalizat comisia de organizare a evenimentului sportiv, în conformitate cu recomandările primite de la D.S.P. Alba, comisie din care fac parte reprezentanți ai DSP Alba, Primăriei Blaj, Poliției Locale Blaj și CSM Volei Alba Blaj.

Primăria Municipiului Blaj adresează rugămintea tuturor persoanelor care suferă de viroze, răceli, stări febrile, tuse, dureri în gât, simptome specifice infecțiilor respiratorii acute, să nu vină la sala de sport.

Având în vedere că la data prezentului comunicat, la Blaj și în județul Alba nu există niciun caz confirmat de COVID 19, Primăria Municipiului Blaj asigură toți iubitorii voleiului, care vor dori să participe la acest eveniment, că s-au făcut toate eforturile pentru respectarea recomandărilor D.S.P. Alba, astfel încât meciul de volei dintre CSM Volei Alba Blaj și CS Dinamo București șă se desfășoare în cele mai sigure condiții din punct de vedere al igienei și asigurării măsurilor de dezinfecție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *