Apa CTTA: Problemele și disfuncționalitățile privind alimentarea cu apă, așteptăm să ne fie sesizate direct.

COMUNICAT

Operatorul Regional Apa CTTA SA Alba implementează un proiect major în județul Alba,«Reabilitarea și extinderea sistemelor de apă și apă uzată în județul Alba, 2014 -2020», proiect în valoare de 615.630.108,53 lei, finanțat de Uniunea Europeană din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020, la finalizarea căruia beneficiari principali ai Proiectului sunt 16 Unități Administrativ Teritoriale incluzând Consiliul Județean Alba, municipiile Alba Iulia, Aiud și Blaj, orașele Abrud, Baia de Arieș, Ocna Mureș și Zlatna și comunele Arieșeni, Bucerdea Grânoasă, Crăciunelu de Jos, Ighiu, Lopadea Nouă, Mihalț, Sâncel și Unirea. De asemenea, de servicii mai bune vor beneficia și locuitorii din localitățile care sunt deservite de sistemele modernizate de alimentare cu apă sau de extinderile sistemelor de canalizare propuse prin Proiect.

În acest context avem rugamintea ca orice problemă sau situație pe care o constatați ca fiind neconformă, si asftel să aducă prejudicii finalizării investițiilor pe care ni le-am propus în cadrul acestui proiect, să ni le semnalați direct, fără intermediari sau oameni care văd în asemenea sesizări o oportunitate pentru o „ campanie electorala”. E interesul nostru să venim în întampinarea acestor situații, care pot fi rezolvate cu siguranță si suntem mereu deschiși în a găsi soluții, împreună cu constructorul respectivei lucrări.

Pe de altă parte, am observat că mulți dintre clienții noștri preferă să trimită întâi presei sau să posteze pe rețelele de socializare filmulețe sau diferite situații neplăcute cu care se confruntă, înainte de a sesiza acest lucru la Dispeceratul societății noastre, disponibil 24/24h. Sunt situații care pot fi rezolvate foarte rapid, ele fiind punctuale, si care privesc doar clientul respectiv.

Nu negăm faptul si ne asumăm, în același timp, ca o parte din rețeaua de distribuție este veche, pot apărea avarii care afectează calitatea apei potabile, dar, suntem într-o continuă dezvoltare și încercăm prin investițiile noastre (din fonduri proprii, cele din fonduri europene, s.a.) să evităm, atât cât se poate, neplăcerile care pot fi cauzate de starea acestora.

Vă multumim pentru înțelegere !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *