Festivalul Internațional de Teatru ”Povești”, ediția a XV-a, între 26 mai și 1 iunie

Teatrul de Păpuși „Prichindel” împreună cu Consiliul Județean Alba pregătește o nouă ediție a Festivalului Internațional de Teatru „Povești”.

Așadar, anul acesta festivalul ajunge la cea de-a 15-a ediție și se va desfășura în perioada 26 mai – 1 iunie. Nu am ales întâmplător această perioadă, ci pentru că ne-am propus, dincolo de alegerea unor spectacole deosebite, unele dintre ele nominalizate la două, chiar trei categorii la premiile UNITER, să încheiem în zi de sărbătoare. Ziua de 1 Iunie este o zi de sărbătoare, nu numai pentru toți copiii lumii, ci pentru întreaga familie, și vrem să o sărbătorim împreună sub semnul teatrului.

Spectacole pentru copii, tineri și adulți, musicaluri, animație stradală, ateliere, lansări de carte, expoziții – sunt ingredientele unui festival complex.

Componenta străină își va găsi și ea locul potrivit în programul nostru, cu spectacole care vor aduce un plus de culoare și magie.

Nu vă dezvăluim mai multe, dar țineți aproape de noi, urmăriți-ne pe site-ul și facebook-ul nostru pentru aflarea programului care va apărea în curând: www.teatrulalba.ro, www.fitab.ro, www.facebook.com/teatruldepapusi.prichindel, dar și în mass-media.

Cristina Smadea,

Secretar literar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *