„Ponturi de călătorie” este tema pentru „Jurnalul de călătorie” din luna februarie

Miercuri, 12 februarie 2020, iubitorii de călătorii sunt invitați la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, unde începând cu ora 10:00 se va desfășura proiectul 1.23. Jurnal de călătorie. Tema întâlnirii va fi „Ponturi de călătorie” iar cei prezenți vor fi instruiți de un specialist cum să-și organizeze o călătorie, începând de la alegerea locației, proiectarea bugetului și pregătirile necesare în funcție de zonă, perioadă și obiectivele ce urmează a fi vizitate.

Agenda activității 1.23. Jurnal de călătorie din 12 februarie 2020 cuprinde un cuvânt de bun venit din partea organizatorilor și prezentarea proiectului și a participanților, după care cei prezenți vor avea prilejul să răsfoiască o colecție de carte axată pe enciclopedii, ghiduri și hărți astfel încât fiecare să-și poată proiecta viitoarea vacanță informându-se din sursele de specialitate puse la dispoziție de personalul bibliotecii. Următorul pas al activității este cel al discuțiilor referitoare la modul în care trebuie organizată o călătorie, etapele ce trebuiesc parcurse, informațiile referitoare la destinație și bagajul absolut necesar astfel încât vacanța să nu fie una de coșmar ci un prilej de bucurie și relaxare pentru fiecare. În finalul activității fiecare poate împărtăși experiențe personale din călătoriile anterioare. Pentru ca cei prezenți să socializeze și să se relaxeze informațiile teoretice vor fi însoțite de un joc de grup intitulat „Călător prin România”.

Proiectul 1.23 Jurnal de călătorieeste organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și are ca scop promovarea colecției de carte de călătorie pe care biblioteca o deține.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *