Start pentru proiectul Stagiunea cu Skepsis 2020!

Joi, 30.01.2020, ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, Grupul Skepsis începe proiectul cultural ”Stagiunea cu Skepsis 2020” cu spectacolul de teatru ”Minciuni Nevinovate”, după Peter Shaffer!

Anul 2020 marchează pentru Grupul Skepsis împlinirea a 18 ani de activitate – și pentru că teatrul este o cale de a căuta și explora adevăruri despre noi înșine și lumea în care trăim, vă invităm la un prim spectacol,”nevinovat”, despre jocul etern al minciunilor mărunte cu care ne înconjurăm ca să salvăm situații, dar care pot ajunge destul de mari încât să devină un pericol.

Un spectacol despre alegerile care ne marchează viața și care lasă urme adânci, despre justificările pe care le creăm pentru acțiunile noastre și amintirile cu care rămânem, amintiri care au darul de a ne hrăni sau de a ne bântui. Căutăm succesul, vrem să cucerim poziţii sociale, bani, prestigiu, oameni. Minţim câte puțin în fiecare zi folosind minciuni… nevinovate. Pas cu pas, cadru cu cadru, montăm un film al vieții noastre. Oare mai putem fi sinceri cu noi înșine? … Timpul trece şi abia când ne apropiem de final, putem vedea ce am câștigat în urma minciunilor noastre…nevinovate.

Iată, pe scurt, tema unui spectacol, cu care compania de teatru Skepsis deschide anul 2020 – un spectacol incitant, cu un comic dulce-amărui şi note ironice care exprimă acel firesc al amprentei cu skepsis!

Spectacolul este prezentat în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2020 – un proiect cultural de tineret care urmărește deyvoltarea vieții culturale a orașului prin implicarea tinerilor în diversificarea ofertei cultural-artistice. Prin acest Grupul Skepsis pregăteşte şi oferă publicului albaiulian pe întreg parcursul anului, după un program riguros, spectacole de teatru şi divertisment prezentate în sală sau în aer liber.

Biletele (10 lei – pret intreg; 5 lei – pentru elevi, studenti si pensionari) se pot găsi începând de Marţi 28.01.2020 la Secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, între orele 09.00 – 15.00 sau la intrare. Toate încasările reprezintă plusvaloare adusă bugetului necesar realizării proiectului susmenţionat.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia „Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *