Salvează o inimă! O adolescentă de 16 ani are nevoie de ajutor.

Nădejdea, ca virtute, este absolut necesară pentru mântuire. Ea întăreşte întreaga fiinţă a creş­tinului în Dumnezeu, într-o încredere necontenită în purtarea Lui de grijă; dă putere sufletului în faţa tuturor greutăţilor care-l asaltează pentru a-l despărţi de Dumnezeu. „Nădejdea în Dumnezeu desface mintea de toată împătimirea după cele pământeşti; în sfârşit, mintea desfăcută de acestea va avea iubirea către Dumnezeu“ – ne spune Sfântul Maxim Mărturisitorul.

Cu speranță și nădejde trăiește și Nicoleta Milea care la numai 16 ani când își făcea cât mai multe planuri de viitor viața ei a luat o întorsătură dramatică. În luna Iulie a.c. în urma unor dureri de spate a mers la control la cel mai apropiat spital unde familia nici în cele mai negre coșmaruri nu se așteptau sa primească o boală atât de cruntă: Sarcom-Cancer osos. De aici a început coșmarul pentru Nicoleta și familia ei: nopți nedormite, lacrimi, rugăciuni dar trăiesc cu nadejde și credință că acest vis urât va lua sfârșit iar Nicoleta va fi din nou sănătoasă.

Speranța ei de a se face bine vine din Turcia, de la Clinica Medical Park din Istanbul. Însă, costurile doar costurile investigațiilor depășesc suma de 5000 de euro intervenției care depășește cu mult situația financiară a familiei, în pofida tuturor eforturilor depuse. Singura speranță a Nicoletei rămâneți dumneavoastră, oameni cu sentimente sincere și cu inimă mare. Puțini oameni adevărați, cu puțin, pot face mult bine, spunea un gânditor. Putem demonstra asta?

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie (Milea) al copilului pentru care faceți donatia! 

Cu respect,

Vlad Plăcintă

Președinte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *