Peste 100 de rideri au pedalat la ȘureanuBikeFest

In weekend a avut loc Editia a 4-a a concursului de MTB SureanuBikeFest, organizat de Centrul de Educatie Ecologica Muhlbach Sebes in zona Luncile Prigoanei, Muntii Sureanu.

Peste 100 de rideri si peste 30 de copii au luat startul sambata la cea mai indragita competitie de MTB. Desfasurata la o altitudine cuprinsa intre 1400m, startul traseului, pana la 2010 m, punctul situat la cea mai amre altitudine, in apropierea Vf. lui Patru, SureanuBikeFest propune in fieare an 2 trasee de dificultate medie si ridicata, atat pentru biciclistii amatori, cat si pentru cei profesionisti. 

Pedaland la peste 2000m, suntem unul din putinele competitii de tip MTB din tara care ajunge la aceasta altitudine.

Dupa parcurgerea traseului, concurentii au putut gusta un Ceaun pus la dispozitie de organizatori, dar si clasicul Balmos si Inturnat.

Inainte de festivitatea de premiere, dar si in deschiderea discotecii in aer liber organizata sambata seara, Scutierii de Muhlbach au oferit cate un spectacol grandios cu replicare de lupte si jocuri cu torte de foc.

Organizatorii multumesc inca o data tuturot sponsorilor si partenerilor si promit o editie a 5-a cel putin la fel de frumoasa si pentu anul viitor la sfarsitul lunii august.

Concurentii s-au simtit excelent, redam mai jos cateva dintre postarile lor:

Recomand acest maraton datorita peisajelor superbe din zona vf. Petru si, datorita coborarilor super faine;) si datorita atmosferei faine de dupa concurs
singurul minus e pt partea de marcaj, care in zona de intersectii trebuia sa fie un pic mai des dar daca era toata lumea atenta la start cand ni s-a prezentat traseul, nu cred ca ar fi fost atatea probleme(eu cel putin nu am ratat deloc traseul)
Felicitari pt. initiativa organizatorilor si pentru faptul ca ati reusit sa organizati un maraton in zona deosebita a M-tiilor Surenu! –  a scris Andrei

Frumoasa editia aceasta., din toate punctele de vedere.
Organizarea super, traseul marcat exemplar, punctul de alimentare bine dispus si foarte bine alimentat
Voluntarii foarte faini, amabili, zambareti.foarte bun si gulasul.
Atmosfera de vis la finalul festului,totul a fost foarte fain… Se simtea atmosfera de sarbatoare.
Cu siguranta ne vom revedea la anul… Concursul acesta a devenit prioritate nr 1 pentru mine in 2020.
Minunat concurs!!! Multumim organizatorulu -.a scris Vali

Mai multe detalli, poze si video-uri din timpul concursului pot fi gasite pe pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/Sureanubikefest/

Cu respect,

TRIFU HORIA

Presedinte Centrul de Educatie Ecologica Muhlbach Sebes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *