Pregătiri pentru participarea la expoziția GastroPan 2020

Următoarea ediție a expoziției GastroPan se va desfășura în perioada 12-14 martie 2020, la centrul expozițional Expo Arad. Organizatorii au început deja pregătirile pentru cea de-a 12-a ediție a celui mai important eveniment anual al profesioniștilor din panificație, cofetărie și HoReCa. Este, așadar, momentul oportun pentru companiile furnizoare de echipamente, ingrediente și soluții pentru sectoarele vizate să planifice participarea la GastroPan 2020.

Cel mai important eveniment dedicat sectorului de panificație, expoziția GastroPan, ajunge la ediția a 12-a în 2020 și promite să mențină tradiția de a fi principalul moment al întâlnirii cererii cu oferta, păstrându-și statutul de lider al domeniului. Succesul celor 11 ediții de până acum, precum și feedback-urile primite din întreaga lume, îndeamnă la perseverență și ridicarea standardelor, cu fiecare ediție organizată.

CUM NE DORIM SĂ FIE EDIȚIA ANULUI VIITOR?

Cu fiecare ediție pe care am organizat-o până acum, am încercat să aducem în țară cele mai noi trenduri și tehnologii din lume, să oferim specialiștilor români șansa de a lua contact cu noi moduri de lucru, cu noi utilaje și linii de producție, cu software-uri care să le facă mai ușoară gestionarea afacerii și, în general, cu know-how greu de găsit în alte condiții.

Rezultatele obținute de către expozanți în 2019, a făcut ca numărul solicitărilor pentru spații expoziționale în cadrul ediției următoare să depășească ceea ce a fost prognozat de către organizatori, ceea ce înseamnă o suprafață expozițională mai mare, standuri mai spațioase ce vor găzdui chiar mai multe echipamente și linii automate de producție, demonstrații complexe și un număr mai mare de expozanți.

Companiile interesate de participarea la cea de-a 12-a ediție a expoziției GastroPan, au semnalat deja intenția de participare organizatorilor, chiar din timpul expoziției din acest an, iar solicitările continuă să ajungă la echipa GastroPan cu fiecare săptămână care trece. În același timp, echipa GastroPan este angajată într-un complex proces decizional cu privire la principalele caracteristici ale evenimentului, pregătind cu minuțiozitate condițiile în care acesta se va desfășura.

CE PREGĂTIRI POT FACE DEJA FIRMELE PENTRU ANUL 2020?

Cele mai de succes participări la expoziții sunt cele pregătite din timp și cu strategie și sunt completate de inovații. Fie că este vorba de o tehnologie nouă sau poate de o aplicație nouă a unui produs existent, interesul vizitatorilor este captat prin rezultatele pe care ei le pot obține în propriile afaceri.

Cunoașterea modului în care piața evoluează, a trendurilor ce se previzionează, dar și informațiile acurate despre problemele cu care se confruntă în practică potențialii clienți, vă pot ajuta să pregătiți demonstrații și produse cu mare rată de succes pentru participarea activă la GastroPan 2020.

Mai mult, încă de pe acum, puteți căuta manageri de brand, maeștri specialiști care să susțină și prezinte produsele pregătite, cunoscut fiind faptul că standurile în care au loc demonstrații practice atrag mai mulți clienți, prin caracterul practic și profesionalismul demonstratorului.

CELE MAI FRECVENTATE STANDURI SUSȚIN DEMONSTRAȚII PRACTICE

După modelul marilor expoziții de profil organizate în occident, în ultimii ani furnizorii prezenți pe piața autohtonă de panificație, cofetărie și HoReCa au început să aloce o importanță deosebită programelor demonstrative prin care promovează avantajele soluțiilor pe care le propun în rândul specialiștilor. Această tendință s-a văzut și la ultimele ediții ale expoziției GastroPan, unde expozanții care au susținut demonstrații au beneficiat de cel mai mare flux de vizitatori.

Aceștia apreciază participarea activă a expozanților din motive simplu de înțeles: posibilitatea de a testa modul de funcţionare a utilajelor şi ustensilelor, de la simple forme de coacere, până la mixere, malaxoare, cuptoare sau chiar linii complete de procesare şi coacere. În plus, la standurile expoziţiei specialiştii vizitatori au şansa de a experimenta aplicaţiile ingredientelor propuse de furnizori, care în fiecare an dezvoltă concepte noi, ce se adaptează tendințelor alimentare actuale și totodată ușurează munca brutarilor, cofetarilor și bucătarilor.

CUM PUTEȚI REZERVA UN STAND PENTRU GASTROPAN 2020?

Încă de la ediția din 2019, mulți expozanți și-au manifestat dorința de a-și rezerva deja standurile la GastroPan 2020. Dacă sunteți furnizori de soluții și tehnologii pentru afacerile din panificație, cofetărie sau HoReCa și doriți să rezervați un stand la Expoziția Internațională GastroPan 2020, contactați organizatorii la telefon 0732 575 556, 0733-313.043 sau scrieți un email pe adresa info@gastropan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *