Echipa de minifotbal a companiei Florea Grup reprezintă România la EURO Business Cup


În perioada 22-26 mai 2019, în Antalya, Turcia, are loc EURO Business Cup, cel mai important eveniment de minifotbal destinat companiilor. România va fi reprezentată la această competiție de către patru echipe, una dintre ele fiind Florea Grup din Alba Iulia.

Competiția este organizată de către Federația Europeană de Minifotbal. Condiția principală de participare este ca toți jucătorii să fie angajați ai companiei pe care o reprezintă. Lotul Florea Grup este format din Petru Ovidiu Barna, David Florea, Ioan Marcel Florea, David Cristian Florea, Viorel Ciprian Brânză, Horațiu Cătălin Baciu-Sarmeș, Mihai Boancheș, Sergiu Ovidiu Muntean, Emil Radu Tuzes și Panfil Hirciaga. Antrenorul echipei este David Florea, iar delegat Viorel Ciprian Brânză. Echipa a fost înființată pentru a răspunde pasiunii pentru fotbal a membrilor ei, iar de-a lungul timpului a câștigat multiple competiții la nivel local și regional. Ultima victorie a fost cea care le-a adus calidicarea la EURO Business Cup.

La campionat vor participa 24 de echipe, fiecare având câte 6 jucători. Grupele vor fi extrase în data 22 mai, departajarea făcându-se pe baza punctajului EMF al fiecărei țări. Meciurile se vor juca pe gazon, dimensiunile terenului fiind de 46 x 26 m. Fiecare grupă va avea câte 4 echipe, iar partidele se vor juca în câte două reprize de câte 20 de minute. Alături de echipa din Alba Iulia, Românnia va fi reprezentată de echipele Gemina Cluj, Liriada Râșnov și Tenaris Silcotub Zalău. Premiul pentru echipa câștigătoare este de 2500 Euro. Toate meciurile vor fi transmise live, pe site-ul organizatorilor http://www.eurobusinesscup.com/

Florea Grup este o companie care investește în promovarea sportului. Compania organizează anual două evenimente sportive de interes național: Cupa Florea Grup la Tenis de Câmp și Florea Grup Beach Volleyball Tournament. De asemenea, este partener în organizarea Openului Internațional de Șah al României, un eveniment ce crește de la an la an. Compania mai sponsorizează și evenimente cicliste, concursuri de air soft și lotul de fotbal feminim al municipiului. „Știm că în business, la fel ca și în sport, talentul este important, oportunitățile de asemenea. Dar perseverența și munca sunt cele care asigură rezultatele. Sunt principii care ne ghidează la nivel personal și profesional, de aceea încurajăm cât mai mult implicarea în activități sportive” spune Marcel Florea, directorul general al companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *