In Extenso – sesiune anuală de comunicări inginerești

Facultatea de Științe Exacte și Inginerești din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează în data de 12 aprilie 2019, a XIX-a ediţie a sesiunii anuale de comunicări ştiinţifice a studenţilor In Extenso (Științe Exacte și Inginerești). Implicarea studenţilor în activitatea de cercetare, precum şi atragerea elevilor spre colaborarea cu mediul academic reprezintă deziderate ale activității facultății gazdă.

Sesiunea de comunicări științifice se desfășoară pe mai multe secțiuni:

  1. Informatică
  2. Electronică Aplicată
  3. Inginerie Geodezică
  4. Ingineria Mediului
  5. Inginerie civilă
  6. Elevii în Parteneriat cu Universitatea.

În cadrul secțiunilor manifestării se vor susține 56 de lucrări de către un număr de aproximativ 100 de participanți, studenți care provin de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Universitatea din Petroșani, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, precum și elevi de la Colegiul Național “Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, Liceul Teoretic ”Avram Iancu” din Bradși Liceul Teoretic „Silviu Dragomir” Ilia – Hunedoara.

Manifestarea se va încheia cu premierea celor mai bune lucrări. De asemenea, lucrările reprezentative ale manifestării vor fi publicate în revista In Extenso, în format electronic.

Pentru buna desfășurare a evenimentului am beneficiat de sprijinul partenerilor și sponsorilor: Consiliul Județean Alba,ASOCIAȚIA PROUNIVERSITATEA “1 DECEMBRIE 1918” din ALBA IULIA, KRONOSPAN TRADING SRL, Optimal Programs SRL,S.C. Continental AutomotiveSystems S.R.L,.

Deschiderea festivă a sesiunii științifice va avea loc vineri, 12 aprilie 2019, ora 10.00, în Amfiteatrul A9 al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *