Joi începe GastroPan, expoziția anului în panificație, cofetărie și horeca
Joi
28 martie 2019, de la ora 10:00 își deschide porțile cel mai mare
eveniment autohton dedicat tendințelor din panificație, cofetărie și
HoReCa. Timp de 3 zile, Centrul Expo Arad va fi capitala est-europeană a
soluțiilor și tehnologiilor dedicate afacerilor de profil, dar și locul
în care își vor etala talentul cei mai buni bucătari, brutari și
cofetari, în cadrul competițiilor care vor desemna, printre altele,
Pâinea și Tortul Anului 2019. Aflați detalii din programul expoziției.
Peste 20.000 de antreprenori, specialiști și pasionați din sectoarele panificație, patiserie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea, alimentație publică și HoReCa sunt așteptați să treacă pragul Expoziției Internaționale GastroPan, în perioada 28-30 martie, pentru a identifica, testa și compara, într-un cadru profesional, tendințele, tehnologiile, utilajele, ingredientele, ustensilele, accesoriile și soluțiile de afaceri din domeniu. 134 de furnizori cu tradiție din 22 de țări își vor expune noutățile la standurile GastroPan, printre care cei mai importanți furnizori români, dar și numeroși expozanți străini, atrași de potențialul de dezvoltare a pieței românești. Expoziția se desfășoară în 4 săli expoziționale totalizând peste 7.200 mp. “GastroPan este o sursă de inspirație, un adevărat generator de trenduri pentru orice manager sau specialist din brutării, cofetării, patiserii, gelaterii, pizzerii, baruri, cafenele, hoteluri sau restaurante, dar și pentru persoanele dornice să pornească o afacere de profil”, a explicat Boróka Jakab, Manager Proiect GastroPan 2019. |