Comunicat de presă. PNRR: FONDURI PENTRU ROMÂNIA MODERNĂ ȘI REFORMATĂ, PNRR/2022/C1/I1:COMPONENTA 1:MANAGEMENTUL APEI INVESTIȚIA 1 – „EXTINDERE REȚELE DE APĂ ȘI CANALIZARE ÎN MUNICIPIUL SEBEȘ”




– Extinderea sistemelor de apă și canalizare în aglomerări mai mari de 2.000 de locuitori echivalență, prioritizate prin lanul accelerat de conformare cu directivele europene Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, prin Direcția Generală Planul Național de Redresare și Reziliență și Municipiul Sebeș în calitate de Beneficiar au semnat Contractul de finanțare nr. C1I100122000053, pentru proiectul „EXTINDERE REȚELE DE APĂ ȘI CANALIZARE ÎN MUNICIPIUL SEBEȘ”.


Valoarea totală a proiectului: 3.433.335,42 lei, din care 2.332.638,49 lei reprezintă valoarea totală a finanțării nerambursabile. Obiectivul general al proiectului: Asigurarea sustenabilă a apei pentru un viitor sigur al populației, mediului și economiei.
Obiectivele specifice: Creșterea gradului de acces al populației la serviciul public de apă și canalizare.
Indicatorii de proiect prin intermediul cărora se măsoară stadiul de îndeplinire a țintelor sunt 1,540 km de rețea de distribuție apă potabilă și 2,061 km de rețea de apă uzată.
Durata de implementare a proiectului este de 15 luni.
Apel de proiecte gestionat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale.
Date de contact beneficiar:
Municipiul Sebeș, strada Piața Primăriei nr. 1
Tel 0258731004, e-mail: secretariat@primariasebes.ro,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *