O NOUĂ CAMPANIE UMANITARĂ LA SEBEȘ INIȚIATĂ DE AUTORITĂȚI ÎN SPRIJINUL A 200 DE VÂRSTNICI

Cu prilejul sărbătorilor importante pentru viața de creștin, primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, alături de echipa sa din administrația publică locală, au făcut un obicei din a oferi gesturi de consolare, de empatie, persoanelor aflate în situații de vulnerabilitate.

Sărbătorile pascale vor fi puțin mai îmbelșugate în casele a 200 de persoane vârstnice din Sebeș, care vor primi pachete cu alimente colectate în cadrul campaniei gestionate prin intermediul Direcției de Asistență Socială Sebeș denumită „Împreună suntem alături de cei în nevoie”.

S-au alăturat persoane fizice, elevi, dar și companii, ca răspuns al comunității în sprijinul celor vulnerabili. Au fost donate alimente de bază neperisabile, conserve, dulciuri, produse de igienă.

Împreună am făcut posibile gesturi de generozitate și de solidaritate. Și mult mai important, am oferit persoanelor vârstnice, apăsate de povara singurătății și de grijile traiului de zi cu zi, un semn că nu sunt uitați, că pot primi o mângâiere și un mesaj de comuniune. Omenia se regăsește în gesturi simple, iar seniorii noștri știu să prețuiască atenția și implicarea noastră. Mulțumesc celor care au înțeles că asistența socială se face cu suflet. Mulțumesc tuturor celor care au donat, celor care au ales să se implice voluntar. Sărbători luminate, tuturor!” a transmis Dorin Nistor, primarul Municipiului Sebeș.

Municipiul Sebeș mulțumește pentru implicarea în campania umanitară elevilor de la Liceul German din Sebeș, companiilor Pehart Tec SA, Romaqua Group Borsec, Kronospan Trading SRL, reprezentanților Bisericii Franciscane din Sebeș și tuturor persoanelor fizice care au donat alimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *