Joi, 25 iulie 2024, noi întâlniri ale cercurilor de scriere creativă Verbum, la Cugir și Alba Iulia

COMUNICAT DE PRESĂ

Joi, 25 iulie 2024, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și la Centrul Cultural „Valentin Uritescu” Cugir vor avea loc noi întâlniri ale cercurilor de scriere creativă Verbum, în compania scriitorilor consacrați ori aspiranți din fiecare comunitate. Activitățile încep la ora 17.00, atât la Cugir, cât și la Alba Iulia.

Dacă la Cugir tema stabilită a fost Pagini deschise, la Alba Iulia, membrii cercului au propus drept tema lunii iulie: O picătură. Ce au creat puteți auzi fiecare, cu ocazia lecturilor publice pe care le vor susține în cadrul activităților de joi, la care sunteți așteptați și dumneavoastră. Participarea la oricare dintre cele două cercuri de scriere creativă este condiționată doar de apetitul pentru lectură, scris și cultură.

Mai mult, autorii celor mai reușite creații literare au șansa de a fi publicați gratuit, în antologia Verbum, publicație anuală a Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Activitățile de joi au loc în cadrul Proiectul 3.19 Verbum, Programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Centrul Cultural „Valentin Uritescu” Cugir și Primăria Orașului Cugir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *