Apa CTTA. Actualizare program furnizare apa potabila 23.06.2024

Avand in vedere temperaturile foarte ridicate din aceste zile si implicit consumul mare de apa potabila, SC APA CTTA SA ALBA este nevoita sa rationalizeze apa în mai multe localităţi din județ.

Resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesara refacerea periodica a acestora.

SC APA CTTA SA ALBA face apel către populaţie, să folosească apa potabila cu responsabilitate, strict pentru consum propriu şi în scop menajer, in caz contrar, exista posibilitatea ca programul de rationalizare sa fie implementat pentru mai mult timp sau chiar sistarea furnizarii.

Astfel, in comunele:

-Cricău,Valea Lungă (Valea Lungă, Lunca, Tăuni și Lodroman), Garda de Sus ( Ghetari, Ocoale, Mununa, Hanasesti, Dealu Frumos si Garda Seaca), Garbova, Cergau, Rosia de Secas, Cenade, localitatile: Sâncel, Iclod, Șona și Lunca Târnavei, Biia, Sânmiclăuș, Jidvei, Feisa, Bălcaciu, Căpâlna de Jos, Panade, Cetatea de Baltă, Sântămărie, Tătârlaua, Hoparta, Spalnaca, Silivas, Vama Seaca, Sanbenedic, Medves, Alecus, precum si zonele inalte ale comunelor: Ciugud, Berghin si Ohaba, furnizarea se va face in functie de rezervele acumulate in rezervorul de inmagazinare.

De asemenea, va comunicam urmatorul program de intrerupere a furnizarii apei potabile:

– in intervalul orar 23.00-06.00 : Mihalt, Obreja, Cistei, Bucerdea Granoasa, Glogovat, Unirea, Noslac.

Din cauza opririi, la reluarea furnizarii pot exista depasiri a valorii parametrului turbiditate, caz in care rugam clientii sa foloseasca apa numai in scop menajer.

Va informam ca, in cazul in care, ulterior acestui anunt, se constata lipsa de debit si in alte localitati din afara celor de mai sus, S.C. APA CTTA. S.A. Alba va anunta acest fapt, actualizand programul de furnizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *