ZBOR – UN MOMENT ARTISTIC AL SENSIBILITĂȚII, pus in scena de Teatrul Prichindel

Teatrul de Păpuși PRICHINDEL Alba Iulia este alături de Asociația Serviciul de Ajutor Maltez în România – Filiala Blaj, ajutându-l pe Darius Velicea să construiască un moment artistic pentru a participa în cadrul celei de-a VI-a ediții a Festivalului Flori de Speranță, în perioada 10 – 14 mai 2017, dedicat persoanelor cu Sindrom Down din România, organizat de Asociația Down C.E.R. Cluj-Napoca.

Alături de Darius echipa teatrului formată din: Teodora Popa, Irina Melnic, Cătălina Mihăilă, Ramona Mincu Benchea, Viorica Boda, Rareș Bogdan Porca și Piekny Ghiciuc, au construit momentul ZBOR, care va fi prezentat în cadrul festivalului Joi, 11 mai 2017, ora 18.00 la Cinematograful Mărăști din Cluj Napoca.

„Am fost bucuroși să îl ajutăm pe Darius folosind mijloace artistice specifice teatrului în această poveste emoționantă. Actorii teatrului de păpuși au lucrat în scenă alături de Darius cu multă afecțiune și sensibilitate, până la urmă teatrul este o terapie pentru toți. Faptul că Darius suferă de Sindromul Down nu a afectat deloc munca din cadrul momentului artistic, ba din contră, a adus foartă multă emoție și bună dispoziție. Am descoperit în cadrul acestui proiect un adolescent inteligent, creativ, ascultător și cu o dorință extraordinară de a face echipă cu cei implicați. Mulțumesc colegilor mei care au fost voluntari în proiect, Consiliului Județean Alba și SC. Livio Dario S.R.L, pentru că împreună am făcut posibilă prezența lui Darius în acest eveniment. Această întâmplare minunată a fost pentru noi toți o frumoasă lecție de viață”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.