WIZZ AIR își mută cursele de pe Târgu Mureș

Compania low-cost Wizz Air îşi redirecţionează zborurile din următoarele două zile de pe Aeroportul Târgu Mureş la Cluj. Vor fi afectaţi pasagerii care au zboruri spre Londra (Luton), Frankfurt Hann şi Roma (Ciampino), se arată într-o știre publicată de ediția electronică a ziarului monitorul de cluj.

Din cauza restricțiilor operaționale actuale la aeroportul Târgu Mureş Transilvania zborurile de pe acest aeroport din 16 și 17 noiembrie va fi operat de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj. Pentru pasagerii zborurilor afectate din 16 și 17 noiembrie, Wizz Air va oferi transferuri gratuite cu autobuzul între Târgu Mureş şi Cluj-Napoca. Pasagerii pot alege să călătorească pe cont propriu, în acest caz cheltuielile urmând a fi rambursate de către Wizz Air”, se arată pe site-ul Wizz Air.

Deocamdată, Wizz Air şi-a redirecţionat doar zborurile din următoarele două zile de la Târgu Mureş la Cluj, dar potrivit unor surse toate cursele vor fi mutate la Cluj, se mai arată în știrea citată.

O cisternă a lovit un avion Wizz Air. Pasagerii care vroiau în această dimineaţă să decoleze spre Basel, din Cluj-Napoca, au avut surpriza neplăcută de a simţi o scurtă bufnitură şi de a fi evacuaţi din avionul Wizz Air ce trebuia să decoleze spre Basel.
Un pasager din avion ne-a relatat: ”N-a fost nimic spectaculos, am fost rugaţi să debarcăm din aeronavă până la verificarea şi remedierea situaţiei.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.