Video. Oana Badea: Un primar bun trebuie să realizeze cât mai mult chiar dacă resursele sunt limitate. Interviu cu primarul municipiului Aiud.

Investițiile continuă și acest an la Aiud, cu același avânt ca și anul care a trecut. Chiar dacă resursele financiare s-au redus față de anul trecut, primarul municipiului Aiud, Oana Badea, a găsit secretul dezvoltării comunității. Despre investiții și locuri de muncă, în interviul acordat în exclusivitate site-ului www.albastiri.ro.

”Anul trecut s-a încheiat foarte bine din punctul nostru de vedere, pentru că ne-am propus obiective realiste.”

”Lucrările de modernizare și lucrările de infrastructură pe care ni le-am propus anul trecut și-au urmat parcursul. Au fost câteva încetiniri de ritm în două șantiere, dar din motive de, culmea, lipsa forție de muncă, pentru că majoritatea celor care lucrează în acest domeniu au preferat să lucreze la autostradă în această perioadă.”

”În municipiul Aiud se lucrează pe mai multe proiecte multianuale, unele dintre ele s-au finalizat, altele se continuă în acest an.”

”Am câștigat un proiect care prevede alimentarea cu apă a satului Măgina”

”Am câștigat un proiect de reabilitare a zonei strada Transilvaniei. Această reabilitare va porni de pe strada Stadionului, pe strada Morii și pe strada Transilvaniei, incluzând și zona sensului giratoriu de la Penny, care a fost un lucru pe care aiudenii și l-au dorit foarte mult și este foarte util pentru trafic.”

”Aiudenii nu m-au ales ca să ma plâng, sunt obligată să informez, dar de acolo încolo, treaba este să mă descurc cu realitățile existente. Primarul cu adevărat dorit de locuitori este acela care, cu resurse limitate, realizează cât mai mult”

Mai multe despre proiectele primarului Oana Badea pentru dezvoltarea municipiului Aiud, le puteți afla vizionând interviul acordat în exclusivitate site-ului nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.