Video. Proiect de peste 110 milioane de euro pentru infrastructura de apa si canal din judetul Alba

Peste 110 kilometri de aductiuni, statii de epurare a apelor uzate la Baia de Aries si Abrud, 16 autospeciale de vidanjare si numeroase alte lucrari vor fi facute in infrastructura de apa si canalizare din judetul Alba dupa ce va fi semnat contractul de finantare depus la Ministerul Mediul de catre operatorul judetean Apa CTTA.

S.C APA CTTA S.A. ALBA a trimis la Autoritatea de Management pentru POIM, în vederea evaluării și aprobării, un proiect major în valoare de 114 milioane euro (fără TVA). Acest proiect a fost întocmit împreună cu firma de consultanță S.C. HALCROW România S.R.L. membră a grupului CH2M, au declarat oficialii societatii intr-o conferinta de presa desfasurata la sediul Apa CTTA.

Proiectul major: ”Reabilitarea și extinderea sistemelor de apă și apă uzată în județul Alba, 2014-2020” include 3 contracte de servicii, unul de furnizare vehicule operaționale, si 9 contracte de lucrări, prin care se vor realiza investiții în infrastructura de apă și apă uzată după cum urmează.

Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) a fost elaborat pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare ale României identificate în Acordul de Parteneriat 2014-2020.

POIM finanțează activități din patru sectoare: infrastructura de transport, protecţia mediului, managementul riscurilor şi adaptarea la schimbările climatice, energie şi eficienţă energetică, contribuind la strategia Uniunii Europene pentru o creștere inteligentă și durabilă.

Detalii despre proiect puteti vedea aici

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.