Traficul de pe DN1 a fost monitorizat din elicopter!!!

Acţiunile poliţiştilor rutieri, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe raza judeţului Alb, au continuat şi la sfârşitul săptămânii trecute. S-a acţionat, în principal, pentru combaterea excesului de viteză. Poliţiştii Serviciului Rutier Alba au fost sprijiniţi în misiunea de monitorizare a traficului rutier de pe DN 1, de un elicopter al Inspectoratului General de Aviație al M.A.I.

În perioada 05-06.08.2016, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, acţiuni cu efective mărite, la care, pe lângă poliţiştii de la rutieră au participat poliţişti din structurile de ordine publică şi care au avut drept scop prevenirea accidentelor, asigurarea fluenţei traficului rutier şi combaterea încălcărilor legislaţiei privind circulaţia pe drumurile publice.

În această perioadă au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional, 399 de conducători auto, majoritatea pentru depăşirea limitei legale de viteză ( 241). Doi dintre şoferii depistaţi conducând cu viteză excesivă au depăşit cu peste 50 de kilometri / oră viteza maximă admisă, motiv pentru care, complementar sancţiunilor aplicate, a fost dispusă reţinerea permiselor de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

O atenţie specială s-a acordat circulaţie rutiere de pe DN 1 – limită cu judeţul Cluj, unde au fost înregistrate valori mari ale traficului. În scopul prevenirii accidentelor rutiere, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au beneficiat de sprijinul unui elicopter al Inspectoratului General de Aviație al M.A.I. şi au monitorizat circulaţia, de la înălţime, ţinând, în permanenţă, legătura cu colegii aflaţi la sol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.