Tinerii din Alba vor o politica mai curata

Unul dintre cei mai cunoscuti membri ai tineretului PSD-ist, care pentru o perioada de timp s-a retras din politic,a a declarat ca s-ar putea intoarce in partid, cu conditia ca “guvernul Dragnea” sa fie schimbat.  Dorel Bogdan, caci despre el este vorba, a declarat intr-o postare pe pagina personala de facebook ca este convins ca Romania este pe drumul cel bun si ca mitingurile din Piata Victoriei si din restul oraselor tarii, sunt expresia nemutumirii intregii populatii fata de sistemul politic actual si de cei care il reprezinta.

“ROMÂNIA NU SE FACE BINE ÎNTR-O ZI! Privesc de câteva zile și încerc să înțeleg ce se întâmplă in plan politic în România. Este clar din punctul meu de vedere că demisia întregului cabinet Grindeanu este iminentă. Și îmi doresc asta. Dar mă întreb câți dintre noi facem efortul zi de zi de a fi informati în permanență despre ce se întâmplă in România ? Nu știu dacă sunt capabil să pot vedea avantajele și dezavantajele acțiunilor ambelor “tabere” de aceea nici nu m-am aliat cu o parte fără să rămân deschis la părerile celorlalți dar dacă întreg guvernul își va da demisia va fi o garanție a faptului că se dorește o schimbare cu oameni corecți. Un alt guvern PSD-ALDE cu oameni integri si cinstiti si un alt mod de a face politica. Îmi doresc un PSD care să promoveze nu doar egalitatea socială, ci si egalitatea in fața legii. Eu observ faptul că o parte din PSD sunt solidari cu cei din piața Victoriei. Si pe bună dreptate. Dar… mi-as dori ca o parte dintre cei care sunt acolo in stradă, indiferent in ce oraș, să se implice in viitor atât in plan politic cât si social din postura de membru a unui partid. Asta este democrația. România nu se face bine intr-o zi si nici in 13… este nevoie de o schimbare a mentalității tuturor partidelor, iar dacă guvernul “Dragnea” își va depune demisia de onoare EU VOI REVENI IN PSD” a scris Dorel Bogdan in postarea sa.

Dorel Bogdan a fost membru al organizatiei de tineret a PSD timp de zece ani. In luna septembrie 2013 a demisionat din partid nemultumit de actiunile si modul in care colegii mai in varsta din partid inteleg sa faca politica.

“Am refuzat să particip la un simulacru de alegeri, în care rezultatele erau știute dinainte, după ce ani de zile tinerii au fost buni doar în campaniile electorale. TSD a fost întotdeauna în prima linie în toate campaniile electorale și acțiunile partidului. Adică la muncă, pentru că răsplata au primit-o alții, care doar au dat declarații și au ieșit în conferințe de presă lăudându-se cu munca și eforturile altora.

Nu cred în acest mod de a face politică. Social-democrația înseamnă să lupți pentru cei mulți, a căror voce nu se face auzită în spațiul public. Și asta am încercat să fac în toți acești zece ani. În momentul în care însă faci tot posibilul să îndeplinești acest deziderat, de a-i sprijini pe cei care au nevoie, dar meritele nu îți sunt recunoscute e mai bine să te retragi. Iar eu fac acest lucru. Voi demisiona din PSD și mă voi dedica comunității. Nu o să fug repede la un alt partid, așa cum este moda în România. Voi rămâne în afara scenei politice, dar mă voi implica în continuare în viața comunității și îi voi ajuta pe toți cei care au nevoie. Pentru asta nu am nevoie de carnet de partid”, declara Dorel Bogdan in momentul demisiei din partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.