Târgul “Oraşul Mirilor” va avea loc în perioada 9-11 martie la Alba Mall

Ca în fiecare an, sezonul de nunţi începe în Alba Mall. Între 9-11 martie, cel mai mare centru comercial din judeţul Alba găzduieşte cel mai important eveniment dedicat viitorilor miri, dar şi profesioniştilor din domeniu. Cu toţii ştim cât de greu este să organizezi o nuntă perfectă, câte detalii sunt de pus la punct şi de câte lucruri este nevoie pentru ca ziua cea mare să fie aşa cum o visează mirele şi mireasa. Ca în fiecare an, o mană de ajutor este dată de Alba Mall, prin Târgul de Nunţi, eveniment care reuneşte specialişti din toate domeniile conexe, gata să se ocupe de nunta de vis.

Prin urmare, “cel mai important pas din viaţa” nu mai este de mult o întâmplare în organizare , oscilând între clasic şi tematic, iar ceremoniile au devenit adevărate probe de creativitate şi profesionalism pentru organizatori.

“Oraşul Mirilor” este un reper pentru toţi cei implicaţi în organizarea unei nunţi, indiferent că vorbim de cei ce vor fi în centrul atenţiei sau de cei din spatele evenimentului.

Gamă largă de bunuri şi servicii, obţinerea rapidă a ofertelor direct de la furnizori, faptul că mulţi dintre vizitatori devin clienţi, fac din evenimentul găzduit de Alba Mall, cel mai important eveniment de profil din judeţ.

De la limuzină la trăsuri de epocă, de la apă la şampanie, de la gustări la cele mai rafinate preparate, de la rochii la fracuri, de la DJ până la trupe sofisticate, de la flori la decoraţiuni, lumini, sunet şi imagine şi până la cele mai actuale creaţii vestimentare, ai totul inclus, la cel mai important târg de nunţi al sezonului: Târgul “Oraşul Mirilor” la Alba Mall va avea loc în perioada 9-11 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.