Târgul de Cariere ajunge în Alba Iulia pe 22 noiembrie

Târgul de Cariere, cea mai mare rețea de recrutare din România și Republica Moldova ajunge pentru prima dată în această toamnă și la Alba Iulia. Evenimentul se va desfășura pe 22 noiembrie, la Alba Mall, unde se preconizează că vor fi prezente 25 de companii angajatoare și sunt așteptați 1.500 de candidați.

“Am ales în această toamnă să organizăm Târgul de Cariere și la Alba Iulia pentru că este un oraș dinamic, unde sunt prezente companii mari. Aceste firme sunt mereu în căutare de viitori colegi, de candidați buni, iar Târgul de Cariere este locul perfect unde aducem față în față angajatorul și cel care aplică pentru un job. Oferirea celor mai bune oportunități de carieră tinerilor este preocuparea noastră constantă. De 11 ani. Credem că pentru fiecare om există jobul potrivit, totul e să-l găsească pentru ca mai apoi să spună (și chiar să simtă) că-și iubește locul de muncă. Aici intervenim noi. Aducem împreună companiile și candidații astfel încât procesul de selecție să fie mai scurt și mult mai eficient”, declară Ioana Oros, PR Manager al Târgului de Cariere.

În ce domenii recrutează companiile

La Târgul de Cariere Alba Iulia vor fi disponibile locuri de muncă în multe domenii: achiziții, automotive, audit, contabilitate, economie-finanțe, marketing, resurse umane, IT, telecomunicații, audit sau software development.

Și-au anunțat până acum prezența companii ca Azets, Star Transmission, VCST Automotive Production,  Bosch Rexroth, Profi, Holzindustrie Schweighofer.

Joacă-te și călătorește în lumea virtuală

Organizatorii îi vor ține ocupați pe candidați în zonele de entertainment. VR Zone este marea surpriză a ediției din acest an și este locul unde poți explora fascinanta lume virtuală cu ajutorul tehnologiei. “VR Zone va fi, cu siguranță, una dintre atracțiile evenimentului, iar toată lumea va avea acces la această tehnologie”, detaliază Ioana Oros, PR Manager al Târgului de Cariere.

Mai mult, cei prezenți se vor putea bucura de zona de Gaming, unde vor avea la dispoziție jocuri arcade. Tot aici se vor organiza și concursuri la fața locului.

În plus, în cadrul TdC va fi amplasat Standul de Demisii, locul unde candidații pot decide dacă jobul actual e cel potrivit pentru ei și unde vor avea parte de consiliere profesională.

Târgul de Cariere Alba Iulia are loc pe 22 noiembrie, la Alba Mall. Detalii găsiți pe www.targuldecariere.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.