Știri pe surse: Urmează o săptămână de foc pentru politica românească!!!

Legislația în domeniul securității naționale și alegerile locale în două tururi țin capul de afiș la începutul unui săptămâni animate pe scena politică.

 Președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș vor purta, luni, o discuție  despre modificarea legislației în domeniul securității naționale, după care șeful statul va avea consultări, marți și miercuri, cu partidele politice, la Palatul Cotroceni. Iohannis a vorbit despre “chestiuni care devin tot mai arzătoare” și s-a referit la legislația învechită din domeniul securității naționale. Nu este exclusă o nouă formă de organizare a serviciilor de informații, poate chiar comasarea unora dintre ele.
Curtea de Apel București judecă luni primul termen în procesul PNL împotriva Guvernului, pe tema alegerii primarilor în două tururi. PNL contestă Hotărârea de Guvern de organizare a alegerilor locale într-un singur tur de scrutin și vor să ajungă până la Curtea Constituțională unde speră ca alegerile intr-un singur tur să fie declarate ca fiind neconstitutionale.
Continuarea o puteți citi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.