Stefan Bardan este noul director al SC Apa CTTA

Consiliul de Administratie al SC APA CTTA SA ALBA, in urma procesului de selectie pentru postul de director general, prin Hotararea nr. 1/04.01.2017, l-a desemnat in aceasta functie pe dl Bardan Cornel Stefan, care a preluat aceasta responsabilitate incepand cu data de 04.01.2017.

Acesta ii succede in functia de director general d-lui ing. Lazar Viorel, care a activat in aceasta pozitie , in cadrul SC APA CTTA SA ALBA, timp de 31 de ani.
Dl Bardan Cornel Stefan este absolvent al Facultatii de Mecanica, din cadrul Institutului Politehnic Traian Vuia din Timisoara- promotia 1988, si are o vasta experienta manageriala , atat in cadrul societatii SC APA CTTA SA ALBA, dansul fiind incepand cu anul 2000 director de exploatare iar apoi din anul 2003 director comercial al acestei societati, cat si in administratia publica, devenind in anul 2004 deputat in Parlamentul Romaniei , iar din anul 2009 pana in 2012 fiind numit Prefectul Judetului Alba, apoi continuandu-si activitatea de director comercial al SC APA CTTA SA ALBA pana in prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.