Start la Festival. De mâine se pun în vânzare biletele pentru FITAB

COMUNICAT DE PRESĂ

11 aprilie 2018

Festivalul Internațional de Teatru ”Povești”, organizat de Teatrul de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia și Consiliul Județean Alba, ajunge la cea de-a 13-a ediție și se va desfășura în perioada 7 – 13 mai 2018.

Această ediție este una specială pentru că se desfășoară sub semnul Centenarului – Alba 100, pentru că deschidem festivalul cu cel mai mare eveniment teatral din România – Gala Premiilor UNITER, ediția a 26-a, 2018 și, nu în ultimul rând, suntem onorați pentru Premiul special acordat festivalului de către Senatul UNITER.

De asemenea, dăm de știre că începând cu data de 12 aprilie se vor pune în vânzare biletele pentru spectacolele din festival, online pe www.biletmaster.ro. Începând cu data de 17 aprilie se vor putea cumpăra bilete de la sediul Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia, între orele 9.00 și 17.00 și de la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, între orele 9.00 – 19.00, de luni până vineri.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

  • Spectacole pentru copii – 5 lei/copil și adult;

  • Spectacole pentru tineri și adulți – 20 lei preț întreg, 15 lei pentru copii, adolescenți, studenți, pensionari;

  • Concert – 10 lei

La casele de vânzare se pot achiziționa bilete pentru grupuri mai mari de 40 de persoane/spectacol la prețul de 10 lei/bilet.

Vă așteptăm să ne fiți alături și la această ediție de festival.

Cristina Smadea,

secretar literar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.