Spuma PARTY de Sfântul Valentin în cel mai mare aqua park din vestul țării!

Aproximativ 150 de clienți sunt așteptați să celebreze dragostea în centrul spa din complexul Arsenal Park (Orăștie), deținut de frații Cristescu.

Amatorii de distracție din zona județele Hunedoara, Alba și Sibiu sunt așteptați în data de 11 februarie 2017, de la ora 21:00 la AquaPark Arsenal. În perechi sau cu statut de celibatari. Vor primi brățări, prosoape și câte un cocktail, vor avea acces la saune și bazine și vor avea la dispoziție un candy bar și o fântână cu ciocolată. Cu un aer incitant, petrecerea de Sfântul Valentin se va întinde până la ora 3:00 dimineața și va fi presărată cu multe concursuri și premii.

“Am început anul cu o petrecere la piscină de succes și dorim să o ținem tot așa. Dacă în noaptea dintre ani am fost martorii unei cereri în căsătorie, vom sărbători dragostea în continuare. Sâmbătă, în 11 februarie, vom avea alături oameni îndrăgostiți de viață! Atmosfera va fi una romantică, iar oaspeții noștri sigur vor fi încântați de petrecerea cu spumă! Cuplurile vor avea parte de o ieșire inedită, cu multe surprize, de Sfântul Valentin. Dragostea va pluti…în aer chiar și pentru cei fără pereche, pentru care vom organiza o sesiune de speed-dating. Dacă participanții nu vor fi atinși de săgeata lui Cupidon, măcar își vor face prieteni noi”, a declarat Sebastian Antal, directorul general al complexului Arsenal Park.

Pentru rezervări early booking (până în 5 februarie 2017), tariful este de 70 lei/celibatar, respectiv de 130 lei/cuplu. Mai mult, persoanele single care vin cu încă 5 prieteni cu același statut vor primi din partea casei o sticlă de șampanie.

La jumătatea lunii iunie a anului trecut, la Arsenal Park (Orăștie) a fost inaugurat un centru SPA și o sală multifuncțională, în valoare de 12,5 milioane de lei. Cele două obiective completează o serie de investiții în complexul turistic, estimate la 20 de milioane de euro începând cu 2009, atunci când a fost deschis.

 

Centrul SPA și sala multifuncțională, denumite împreună AquaPark Arsenal, includ trei zone distincte: SunWaves, Inner Bliss și Belvedere Lounge&Terasă. SunWaves este partea de exterior, care include 4 bazine (agrement, înot, de copii, respectiv pentru tobogane), 6 tobogane și un bar exterior. Inner Bliss reprezintă zona de interior, cu tobogane, 4 bazine (pentru copii, de relaxare cu râul leneș și cu porțiuni cu hidromasaj, cu apă rece, respectiv pentru tobogane), 3 saune și un bar. Priveliștea este elementul principal al zonei Belvedere Lounge&Terasă. Acest spațiu include 2 terase, un bar, un lounge și o cadă cu hidromasaj. Adâncimea bazinelor pentru copii este de 40 – 80 cm, iar a celorlaltor bazine de 1,2m. Temperatura apei este setată în permanență la 29-32 de grade Celsius.

Despre Arsenal Park

Arsenal Park este un complex de vacanţă cu 230 de locuri de cazare în care turiştii, unde pot practica diverse activităţi, printre care instrucţie militară, lupte de airsoft şi paintball, tir cu arme foc, cu arme de airsoft şi paintball, tir cu arcul, plimbări cu transportorul şenilat, concursuri de drezină, închiriere maşini de golf, biciclete, go-kart bikes, segway etc. Spa-ul Arsenal Park dispune de o sală de fitness, saune finlandeze şi cu infraroşu, o piscină cu dispozitive de masaj în apă şi cu înot contracurent, o cameră de relaxare şi camere pentru masaj şi tratamente corporale.

Întins pe o suprafaţă de 88 de hectare, Arsenal Park este şi cel mai mare muzeu de tehnică militară din România, cu peste 150 de exponate, printre care tunuri, TAB-uri, transportoare şenilate, dispozitive antirachetă, mitraliere şi tunuri antiaeriene, lansatoare de rachete, camioane militare, o ambulanţă militară, o locomotivă, trenuri de mină, un avion IAR 93, un avion AN-2 și un MIG 21, dar și un elicopter Kamov Ka 26.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.