Șoc!!! Băsescu pus sub acuzare pentru spălare de bani

Fostul președinte Traian Băsescu este urmărit penal in persona pentru spălare de bani în dosarul terenului lui Costel Cășuneanu, anunță site-ul de știri DCNews.ro

În 13 aprilie, Parchetul General a început urmărirea penală a lui Traian Băsescu. Dosarul este la Parchetul General de mai mulți ani. Inițial, a fost închis, dar a fost redeschis după ce Traian Băsescu a plecat de la Cotroceni. Plângerea în acest dosar a fost depusă de Grupul pentru Investigații Politice, condus de Mugur Ciuvică.

Traian Băsescu nu s-a prezentat la Parchetul General până acum în acest caz și, potrivit informațiilor transmise de Antena 3, o echipă de polițiști s-a deplasat ieri la domiciliul fostului președinte, mai arată site-ul aminitit.

Pe de altă parte, jurnaliștii de la stiripesurse.ro afirmă că, Traian Băsescu şi omul de afaceri Costel Căşuneanu au cumpărat, în anul 2000, de la acelaşi proprietar, câte un teren de 3.700 de mp în Aleea Privighetorilor. Traian Băsescu a plătit aproape 150.000 de lei. În aceeași zi, Costel Cășuneanu a plătit aceluiași proprietar o sumă de patru ori mai mare. Doi ani mai târziu, Traian Băsescu a vândut terenul contra sumei de 1,2 milioane de lei.

Continuarea o puteți citi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.