SM Speromax caută lucrător social

Persoanele care își doresc să vină în sprijinul persoanelor care suferă de scleroză multiplă sunt așteptate să se alăture echipei SM Speromax Alba. Astfel, organizația anunță scoaterea la concurs a unui post de lucrător social. Persoanele interesate pot trimite un CV pe adresa de mail office.speromax@gmail.com. De menționat faptul că este necesară deținerea unui permis de conducere cat. B
Mai multe detalii se pot obține la nr. de tel. 0745 798 953 sau 0358 103 535.

Asociația SM SPEROMAX ALBA a fost înființată la 1 Octombrie 2007 de un grup de pacienți cu Scleroză Multiplă care s-au gândit să vină în contact și cu alți pacienți din județul Alba, încercând să creeze o comunitate a celor afectați de Scleroza Multiplă.

Încă de la început activitatea asociației s-a concentrat pe vizite la domiciliu persoanelor afectate de această boală precum și stabilirea de legături cu instituțiile publice la nivel județean, factori decizionali care pot fi implicați în rezolvarea unor probleme ale persoanelor cu dizabilități.

De asemnea Asociația SM SPEROMAX ALBA s-a implicat și în activități de reprezentativitate a persoanelor cu dizabilități pentru a atrage atenția comunității locale de existența acestei boli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.