Sezonul de schi s-a incheiat in judetul Alba

·Domeniul Schiabil Şureanu

Domeniul Schiabil Șureanu anunță încheierea oficială a sezonului de schi, în Munții Șureanu. Au fost patru luni întregi de schi, mai multe decât în oricare an la Șureanu, ceea ce confirmă din nou longevitatea zăpezii și a sporturilor de iarnă, în această zonă binecuvântată cu zăpezi naturale din belșug, inclusiv la mijloc de primăvară.

Noi, monitorii școlii și ai centrului de închirieri „Pași Liberi”, vă mulțumim pentru încrederea acordată. Ne-ați urmat sfaturile în fiecare săptămână și, cot la cot cu noi, ați parcurs o iarnă fenomenal de frumoasă și de autentică. Vă așteptăm, cu și mai mult drag, în sezonul viitor, ca să ne bucurăm împreună de libertatea sporturilor de iarnă!

 ·Arieşeni (Vârtop)

Fără să existe vreun anunț oficial din partea reprezentanțiilor domeniilor schiabile de la Arieșeni, finalul sezonului de schi de la Arieșeni-Vârtop ar putea fi recunoscut în această săptămână. Zăpadă există încă, așadar s-ar putea schia – însă cu mare dificultate –, dar nu mai poate fi vorba de sezon de schi, în sensul autentic al cuvântului. Pentru informații actualizate, urmăriți camera web instalată pe pârtii http://www.arieseni.info/camera-web-vartop.html

sursa:

Florian-Rareș Tileagă, monitor școala de schi „Pași Liberi”, Șureanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.