Seratele lunii, la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba

Seratele bibliotecii, un proiect care se bucură de o tot mai mare popularitate în rândul albaiulienilor, vor avea loc data de 25 mai 2018, la Sala de lectură a bibliotecii, cu începere de la ora 19:00. Proiectul face parte din cadrul programului 7ADMINISTRAȚIA FUNCȚIONALĂ/7.5 Parteneriate și este coordonat de Cristina Alba, președinta Asociației ,,Sfânta Maria Magdalena” și de Daniela Floroian, responsabil de proiect din cadrul Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba.

Proiectul ,,Seratele bibliotecii” se derulează ca un proiect viu, interactiv, multi-art și este moderat de către părintele Pimen de la mănăstirea din Oarța de Sus, județul Maramureș. Tema care va fi dezbătută în această luna este ,,Despre fericire” și a fost propusă la precedenta ediție de către cei prezenți la întâlnire. Proiectul este deschis tuturor celor care doresc să dezbată această temă într-un mediu cultural atractiv în care dezbaterile celor prezenți se împletesc cu muzica și poezia.

Proiectul este organizat lunar de către Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Asociația ,,Sfânta Maria Magdalena” din Oarța de Sus și urmărește dezvoltarea unor parteneriate între bibliotecă și alte entități culturale astfel încât biblioteca să devină un spațiu multicultural aflat în slujba comunității locale pe care o deservește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.