”Seratele Bibliotecii” continuă și în luna octombrie

Comunicat de presă

Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba – spațiu multicultural al schimburilor de idei și experiențe între membrii comunității

Proiectul cultural Seratele Bibliotecii, inițiat în luna septembrie a acestui an de Asociația ,,Sfânta Maria Magdalena” în parteneriat cu Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, continuă în luna octombrie cu o nouă întâlnire ce va aborda două noi teme: Omul este păstrătorul Ființei și Cum este Dumnezeu?. Cele două teme vor fi dezbătute în data de 20 octombrie 2017, începând cu orele 19,00, la Sala de lectură a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba .

Proiectul face parte din Programul 7ADMINISTRAȚIA FUNCȚIONALĂ/7.5 Parteneriate  și este rodul unei colaborări concretizate în parteneriatul dintre o instituție publică de cultură – Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba și o entitate culturală a societății civile – Asociația ,,Sfânta Maria Magdalena”. Parteneriatul este în perfect acord cu noua viziune managerială aceea de a transforma biblioteca într-un spațiu multicultural al dialogului, spațiu în care fiecare membru al comunității să aibe posibilitatea să se manifeste prin schimburi de idei, să se informeze pe o temă de interes, să lectureze, să creeze și să-și dezvolte personalitatea. Prin urmare biblioteca devine în acest fel cel mai potrivit și statornic aliat în sprijinul dialogului, cunoașterii și dezvoltării personale.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Județean Alba, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Asociația ,,Sfânta Maria Magdalena”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.